Когато си взех колата буксата беше отрязана, сложих друга но ми останаха 4 кабела.Интересуваме кои са за антената и за какво са другите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Евро букса монтаж
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от shark20 Покажи съобщениеКогато си взех колата буксата беше отрязана, сложих друга но ми останаха 4 кабела.Интересуваме кои са за антената и за какво са другите.
зелен/червен - антена
другите ще ти ги кажем, като кажеш каква е колата и коя година.
Comment
-
Имаш два кабела от които единия е мутинг на радиото при хендсфри а другият незнам, аз съм ги отрязал,защото като са свързани и включиш радиото ти светва цялото табло все едно си на контакт. Бях записал някаде цветовете на исото, ако намеря листа ще ги публикувам.
Comment
-
Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщениеИмаш два кабела от които единия е мутинг на радиото при хендсфри а другият незнам, аз съм ги отрязал,защото като са свързани и включиш радиото ти светва цялото табло все едно си на контакт. Бях записал някаде цветовете на исото, ако намеря листа ще ги публикувам.точка
Comment
-
Колега единия от тези кабели е за осветлението на касетофона когато си на габарити или фарове и касетофона е изгасен пак да му свети панела.С една дума като пуснеш фаровете и светва касетофона при изгасено положение.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеCAN най общо е мрежа по която си комуникират отделните устройства. два плюса имаш щото единия е директно от акумулатора, а другия е през контакт.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолега 156 98 няма КАНточка
Comment
Comment